SPORR - dezinfectant organic pentru sol, grădini, sere și solarii, EU Fertilizer PFC1 CMC1, plic 200g
 • Chromosome Dynamics

  SPORR - dezinfectant organic pentru sol, grădini, sere și solarii, EU Fertilizer PFC1 CMC1, plic 200g

  CHRD-10

  Livrare in toata tara prin curier rapid

  Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  Garantie asigurata de vanzator

  14 zile drept de retur

 • 200.00 lei TVA inclus
  +
  1000 in stoc

Descriere

Descoperă noul standard în igiena și sănătatea solului cu SPORR - Dezinfectantul organic pentru sol, o inovație revoluționară creată pentru a asigura igienizarea avansată a solului din sere, solarii și grădini.

 

Caracateristici:

Cu o formulă puternică, bazată pe Bacillus spp. în concentrație de 1 x 10^6 unități formatoare de colonii pe gram, acest dezinfectant organic este imbogățit cu ingrediente premium pentru a oferi o eficiență maximă.  

Efecte:

Bacillus spp., microorganisme benefice, acționează ca un scut natural împotriva agenților patogeni din sol, asigurând un mediu sănătos pentru creșterea plantelor. Acizii humici îmbunătățesc structura și fertilitatea solului, în timp ce extractul de Ascophyllum nodosum și aminoacizii esențiali stimulează creșterea plantelor și le sporesc rezistența la stresAcidul boric, micronutrientul vital, completează această formulă excepțională, susținând dezvoltarea și reproducerea plantelor într-un mod sănătos și echilibrat.  

Mod de utilizare:

Aplicarea este simplă și eficientă: un plic de 200 g se dizolvă în 15-20 litri de apă, suficient pentru tratarea a 200 de metri pătrați de sol.  

Beneficii:

Cu o durată de valabilitate de 24 de luni, SPORR este un partener de încredere pe termen lung pentru agricultorii ecologici și pentru toți cei care își doresc să mențină sănătatea solului și a plantelor fără a compromite mediul înconjurător.

Alege SPORR și fii parte din mișcarea către o agricultură sustenabilă și responsabilă. Cu fiecare aplicare, te apropii mai mult de un mediu înfloritor și de o producție sănătoasă, fără substanțe chimice dure.

 

Alege SPORR și descoperă secretul unei agriculturi sănătoase și sustenabile, fără compromisuri!