BLAZON - curăță solul și plantele de Tuta Absoluta (ouă, larve, adulti), EU Fertilizer PFC1, CMC1, plic 200g
 • Chromosome Dynamics

  BLAZON - curăță solul și plantele de Tuta Absoluta (ouă, larve, adulti), EU Fertilizer PFC1, CMC1, plic 200g

  CHRD-01

  Livrare in toata tara prin curier rapid

  Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  Garantie asigurata de vanzator

  14 zile drept de retur

 • 65.00 lei TVA inclus
  +
  1000 in stoc

Descriere

Blazon reprezintă un avans remarcabil în lupta împotriva dăunătorului Tuta Absoluta, oferind o soluție inovatoare și ecologică pentru protejarea culturilor agricole. Prin intermediul unei formule cu conținut de 50% acid trihidroxiboric, Blazon este proiectat să regleze deficiențele de bor din plante și să combată eficient toate etapele de dezvoltare ale acestui dăunător.

 

Caracteristici:

Ingredientul activ principal al produsului Blazon, acidul trihidroxiboric, este recunoscut pentru capacitățile sale extraordinare în reglarea deficiențelor de bor în plante, asigurând o creștere sănătoasă și robustă. De asemenea, acțiunea sa asupra Tuta Absoluta este remarcabilă, intervenind la nivel celular pentru a contracara fiecare stadiu al dezvoltării acestui dăunător, de la ouă la adulți.  

Efecte:

Acidul trihidroxiboric din Blazon acționează precis și eficient împotriva Tuta Absoluta, perturbând procesele enzimatice vitale pentru supraviețuirea dăunătorului. Acesta împiedică ouăle să se transforme în larve viabile, întrerupând astfel ciclul de viață al insectei. De asemenea, acidul compromite integritatea membranelor celulare ale dăunătorului, asigurând deshidratarea rapidă și eficientă a acestuia.  

Mod de utilizare:

Blazon este ușor de utilizat, permițând agricultorilor să integreze cu ușurință produsul în rutina lor agricolă. Un singur plic de 200 g se dizolvă într-un volum de 15-20 litri de apă călduță, urmând ca soluția să fie agitată timp de 30 de secunde pentru activare. După un interval de așteptare de 10 minute, soluția este gata pentru aplicare pe o suprafață de 200 de metri pătrați.  

Beneficii:

Blazon oferă o soluție științifică solidă pentru protejarea culturilor agricole, cu efecte de lungă durată. Protejând plantele și solul de prezența Tuta Absoluta, acesta contribuie la menținerea unui mediu sănătos pentru creșterea și dezvoltarea recoltelor. Cu o perioadă de valabilitate de 24 de luni, Blazonul asigură eficacitatea sa pe termen lung, fiind un partener de încredere pentru agricultorii preocupați de sănătatea și prosperitatea culturilor lor.

 

Descoperă puterea și eficacitatea produsului Blazon în protejarea culturilor tale de dăunătorul Tuta Absoluta. Cu o formulă inovatoare și beneficii remarcabile, Blazon se evidențiază ca soluția de încredere pentru agricultura ecologică și sustenabilă.

 

Alege Blazon pentru a asigura prosperitatea și sănătatea recoltelor tale!