FRUNZAR - fertilizant ecologic pentru salată, rucola, ceapă, usturoi, EU Fertilizer PFC1 CMC1, plic 200g
 • Chromosome Dynamics

  FRUNZAR - fertilizant ecologic pentru salată, rucola, ceapă, usturoi, EU Fertilizer PFC1 CMC1, plic 200g

  CHRD-03

  Livrare in toata tara prin curier rapid

  Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  Garantie asigurata de vanzator

  14 zile drept de retur

 • 45.00 lei TVA inclus
  +
  1000 in stoc

Descriere

În grădina dvs., fiecare plantă are nevoie de o atenție deosebită și de o sursă constantă de nutrienți pentru a se dezvolta în mod sănătos și pentru a vă oferi o recoltă bogată și delicioasă. Aici intervine Frunzar - un fertilizant ecologic revoluționar care își propune să aducă echilibrul perfect între puterea naturii și nevoile plantelor dvs. de salată, rucola, ceapă și usturoi cu frunze.

 

Caracteristici:

În spatele formulei inovatoare a Frunzar stă o combinație perfectă de ingrediente esențiale, meticulos selectate pentru a oferi plantei dvs. tot ce are nevoie pentru a atinge întregul său potențial.  

Efecte:

Cu o concentrație de 5% Ascophyllum Nodosum, o algă marină bogată în minerale esențiale și substanțe nutritive, Frunzar adaugă o notă de vitalitate fiecărei plante, stimulând creșterea și dezvoltarea lor.  

Humatul de potasiu din compoziția Frunzar acționează ca un modulator al metabolismului plantelor, ajutându-le să absoarbă mai eficient nutrienții și să facă față mai bine stresului provocat de condițiile de mediu schimbătoare.  

În plus, conținutul de L-aminoacizi din produs contribuie la creșterea vigorii plantelor, oferindu-le un impuls de energie și rezistență.

Cu adăugarea de MgSO4 și CuSO4 în proporții echilibrate, acest fertilizant asigură o dezvoltare armonioasă și o creștere robustă a frunzelor, contribuind astfel la formarea unei recolte bogate și sănătoase.  

Mod de utilizare:

Utilizarea Frunzar este simplă și convenabilă. Turnați conținutul unui plic de 200 g într-un recipient cu 15-20 litri de apă călduță, agitați bine 30 secunde și aplicați soluția rezultată pe plantele dvs. de salată, rucola, ceapă și usturoi cu frunze. Cu Frunzar, aveți certitudinea că fiecare plantă primește nutrienții de care are nevoie pentru a se dezvolta într-un mod sănătos și viguros.  

Beneficii:

Alegeți Frunzar pentru a transforma grădina dvs. într-un paradis verde, unde plantele de salată, rucola, ceapă și usturoi frunze vor străluci de vitalitate și vor oferi o recoltă abundentă și delicioasă, gata să vă încânte simțurile și să vă îmbogățească masa de fiecare zi.

 

Cu Frunzar, fiecare zi în grădina devine o sărbătoare a naturii și a bucuriei cultivării plantelor sănătoase și viguroase!