Pret si modalitate de plata

1. Preturile afisate sunt exprimate in lei si includ toate taxele aplicabile, TVA fiind inclus in valoarea comenzii. 

2. Preturile nu includ transportul sau alte servicii optionale, insa pretul acestora va fi afisat in cosul dvs. anterior finalizarii comenzii.

3.  Produsele si/sau serviciile oferite de ELIGABRI INTER ART SRL prin intermediul partenerilor sai pot fi platite prin card bancar, transfer bancar sau numerar (ramburs).

4.  Cardurile bancare acceptate sunt Visa si Mastercard. Platile cu cardul efectuate pe website/aplicatie sunt securizate prin folosirea protocolului 3D Secure prin serviciul MobilPay (Netopia). Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa introduceti datele necesare autorizarii comenzii in platforma de plati, urmand instructiunile furnizate de aceasta platforma. ELIGABRI INTER ART SRL nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 

Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele ELIGABRI INTER ART SRL sau pe serverele Netopia, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

In cazul platii prin card bancar, procesatorul de plati va bloca valoarea comenzii pe cardul dvs. Costul produselor si/sau serviciilor selectate va fi debitat din contul bancar de indata ce comanda dvs. sau parte din comanda dvs., ce doriti sa fie expediata separat, este completa si gata de expediere. 

5. Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul vanzatorului.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar va vor fi furnizate de fiecare vanzator in parte.  

6. Platile in numerar se efectueaza ramburs la livrare, catre curierul desemnat.

7. In eventualitatea unui control fiscal, pentru a asigura securitatea operatiunilor cu clientii, ELIGABRI INTER ART SRL va poate solicita documente cu privire la comanda, prin email, sau documente care atesta adresa, copia actului de identitate, inainte de confirmarea comenzii. Intr-un astfel de caz, comanda se considera finalizata doar dupa primirea de catre ELIGABRI INTER ART SRL a documentelor solicitate, in lipsa lor, ELIGABRI INTER ART SRL putand sa refuze comanda. 

Vanzatorii inregistrati pe platforma www.inputuri-ecologice.ro isi rezerva dreptul de a refuza comanda in situatia oricarei suspiciuni de frauda sau in cazul in care un client a comandat un numar neobisnuit de mare in raport cu specificul afacerii si uzantele comerciale.