Politica de retur al produselor & politica de retragere 

 1. Returnarea Produselor se va realiza in termen de 14 zile de la achizitie, in urmatoarele conditii:

  • Produsele care beneficiaza de garantie vor fi returnate cu toate componentele, accesoriile, manualul de utilizare si certificatul de garantie. Acestea pot fi returnate chiar daca au fost desigilate, sub conditia sa nu fi fost folosite si sa nu prezinte urme de utilizare.
  • Produsele care nu beneficiaza de garantie pot fi returnate doar sigiliate, daca nu a expirat termenul de valabilitate si au fost pastrate in conditiile indicate de producator.

Cumparatorul va informa Vanzatorul inregistrat pe platforma www.inputuri-ecologice.ro  cu privire la intentia de returnare si aceasta din urma va organiza transportul. Returul Produselor se realizeaza pe cheltuiala Vanzatorului inregistrat de la care s-a efectuat achizitia.

2. Cumparatorul are dreptul de a se retrage din contract si de a returna Produsele in termenul si conditiile mentionate mai sus, fara plata vreunei sume. Vanzatorul inregistrat de la care s-a efectuat achizitia va returna sumele incasate in termen maxim de 14 zile lucratoare de la primirea Produselor in conditiile specificate.