EKKOSEPT - bioactivator organic pentru fose septice, 200g
 • Chromosome Dynamics

  EKKOSEPT - bioactivator organic pentru fose septice, 200g

  CHRD-02

  Livrare in toata tara prin curier rapid

  Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  Garantie asigurata de vanzator

  14 zile drept de retur

 • 50.00 lei TVA inclus
  +
  1000 in stoc

Descriere

Descrierea comercială: Ekkosept, soluția ecologică pentru menținerea fosei septice în cea mai bună formă posibilă, redefinește standardele igienei și eficienței în gestionarea deșeurilor organice. Cu o formulă avansată ce combină microorganisme benefice și enzime puternice, Ekkosept este partenerul tău de încredere în păstrarea mediului curat și a sistemului tău sanitar în funcțiune optimă.  

Ekkosept oferă o alternativă sigură și ecologică la produsele chimice concentrate și poluante. Formula sa inovatoare rezolvă eficient problemele comune întâlnite în fosele septice și haznale, inclusiv colmatarea și mirosurile neplăcute de origine organică. Indiferent dacă este vorba despre fose septice, haznale (Wc-uri de curte uscate), latrine sau canale colectoare, Ekkosept oferă o soluție eficientă și prietenoasă cu mediul pentru menținerea unui sistem sanitar sănătos și funcțional.  

Descrierea tehnică: Ekkosept oferă doze precise, adaptate la numărul de utilizatori, pentru a asigura eficiență maximă în descompunerea materiilor organice și grăsimilor din fosele septice:

 • Pentru 1 - 10 persoane: 20g de Ekkosept / persoană
 • Pentru 11 - 50 persoane: 15g de Ekkosept / persoană
 • Pentru 51 - 80 persoane: 10g de Ekkosept / persoană
 • Pentru 81 - 100 persoane: 5g de Ekkosept / persoană

 

Mod de folosire: 

Activare: 200g turnate direct in WC, apoi trageți apa. Dacă aveți WC în curte, amestecați 200g cu 5L de apă caldă și turnați soluția obținută direct în WC.  

După activare nu mai este nevoie să reactivați timp de 14 zile.

 

ATENȚIE: 

Înainte de a începe tratamentul, trebuie să ridicați toate capacele fosei (folosind distanțiere de 2-3 cm). Această măsură permite eliminarea anhidridei carbonice, un gaz inodor care nu prezintă niciun pericol pentru sănătate și care este descompus de razele soarelui (ultraviolete).

 

După 14 zile:

Turnați direct în WC cantitatea corespunzătoare numărului de persoane și trageți apa. Repetați săptămânal. Dacă aveți WC în curte, amestecați cantitatea corespunzătoare numărului de persoane cu 3-5 litri apă caldă și turnați soluția obținută direct în WC.

 

Beneficii:

 1. Reactivează flora și accelerează biodegradabilitatea: Ekkosept conține o combinație de microorganisme benefice și enzime care acționează rapid asupra materiilor organice și grăsimilor, menținând fosa septică eficientă și funcțională.
 2. Neutralizează mirosurile neplăcute: Prin acțiunea sa directă, Ekkosept elimină mirosurile neplăcute la sursă, oferind un mediu proaspăt și curat în jurul fosei septice.
 3. Curăță și întreține: Formula sa avansată curăță și menține sistemul septic în condiții optime de funcționare, reducând necesitatea intervențiilor de întreținere.
 4. Protecție împotriva coroziunii: Ekkosept oferă o protecție durabilă împotriva coroziunii, prelungind astfel durata de viață a sistemului septic.
 5. Reduce frecvența vidanjărilor: Prin stimularea eficientă a procesului de biodegradare, Ekkosept reduce necesitatea vidanjărilor frecvente, economisind astfel timp și bani.
 6. Îmbunătățește epurarea apelor uzate: Utilizând Ekkosept, nu doar că menții fosa septică în stare optimă, ci și îmbunătățești procesul de epurare a apelor uzate, contribuind la protejarea mediului înconjurător.

 

Conținut:

Microorganisme ne patogene NON-GMO, enzime, drojdii, zahăr, pudră de talc.

 

Depozitare și păstrare:

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui și îngheț, la temperaturi cuprinse între 5-25 grade Celsius.

 

Valabilitate: 24 luni, în condiții optime de depozitare.