FLORANCE - stimulator ecologic al inflorescențelor pentru flori de grădină, EU Fertilizer PFC1, CMC1, plic 200g
 • Chromosome Dynamics

  FLORANCE - stimulator ecologic al inflorescențelor pentru flori de grădină, EU Fertilizer PFC1, CMC1, plic 200g

  Livrare in toata tara prin curier rapid

  Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  Garantie asigurata de vanzator

  14 zile drept de retur

 • 40.00 lei TVA inclus
  +
  1000 in stoc

Descriere

Cu plante viguroase și recolte bogate în minte, ne bucurăm să-ți prezentăm Florance - îngrășământul avansat ce va transforma fiecare grădină într-un adevărat colț de rai. Într-o lume în care natura necesită atenție și îngrijire, Florance este partenerul perfect pentru a-ți aduce visul unei grădini prospere la viață.

 

Caracteristici:

Formulat cu o grijă deosebită pentru a promova sănătatea plantelor și a solului, Florance este mai mult decât un simplu îngrășământ - este cheia către un ecosistem vegetal echilibrat și vibrant. Cu o compoziție echilibrată și bogată în substanțe nutritive esențiale, acest îngrășământ devine rapid alegerea preferată a grădinarilor pasionați și a profesioniștilor din domeniul agriculturii.  

Efecte:

Ingrediente precum acizii humici și fulvici, prezente în proporție de 2,5%, conferă produsului capacitatea de a îmbunătăți structura solului, facilitând reținerea apei și promovând dezvoltarea rădăcinilor. Această acțiune vitală asigură plantei un mediu optim pentru a-și dezvolta sistemul radicular și pentru a face față cu brio provocărilor de mediu, inclusiv perioadelor de secetă.  

Cu conținutul său de 1% aminoacizi, acest îngrășământ devine un veritabil stimulator de creștere pentru plante, contribuind la dezvoltarea lor în fiecare etapă a ciclului de viață. Astfel, de la semănare la recoltare, Florance susține plantele în fiecare etapă a parcursului lor de creștere, asigurându-ți rezultate demne de mândrie.  

Magneziul, în proporție de 10% MgSO4, este un alt element esențial din compoziția Florance. Acest mineral este cheia sintezei clorofilei și a funcționării optime a enzimelor, garantând o creștere sănătoasă și o culoare vibrantă a frunzelor. Cu Florance, vei observa cum plantele tale capătă o vitalitate fără precedent și o frumusețe irezistibilă.  

Însă, punctul forte al Florancei stă în îmbogățirea sa cu microelemente esențiale, care completează necesarul de nutrienți al plantelor și asigură o nutriție echilibrată. Această atenție la detalii este esențială pentru prevenirea deficiențelor nutritive care pot afecta sănătatea și producția plantelor tale, garantându-ți astfel recolte abundente și sănătoase în fiecare sezon.  

Mod de utilizare:

Ușor de administrat, Florance se dozează în cantitate de 200 g pentru fiecare 200 de metri pătrați, fiind solubil în apă călduță. Mixul este simplu și eficient: dizolvă conținutul unui plic în 15-20 litri de apă călduță, agită bine și administrează conform indicațiilor. Alternativ, pentru o suprafață mai mică, o lingură cu vârf de Florance amestecată cu 1,5–2 litri de apă călduță este suficientă.  

Beneficii:

Pentru a păstra calitatea optimă, Florance trebuie depozitat într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui și de îngheț, având o durată de valabilitate de 24 de luni. Cu Florance, grădina ta va înflori în toată splendoarea ei, oferindu-ți un spectacol natural de care să te bucuri cu mândrie în fiecare sezon.

 

Alege Florance și lasă magia naturii să-ți încânte sufletul în fiecare zi!