LADYBUG WSP, Insectosupresor natural curativ, doza pentru 100 mp, 300 g
 • Chromosome Dynamics

  LADYBUG WSP, Insectosupresor natural curativ, doza pentru 100 mp, 300 g

  CHRD-120

  Livrare in toata tara prin curier rapid

  Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  Garantie asigurata de vanzator

  14 zile drept de retur

 • 35.00 lei TVA inclus
  +
  1000 in stoc

Descriere

LADYBUG WSP este un insectosupresor natural curativ formulat pe bază de H3BO3, cu un efect extrem de puternic împotriva principalilor dăunători (afide, tripși, musculițe, omizi) din culturile de legume, pomi fructiferi și viță de vie.

Acidul boric are proprietăți insecticide și este considerat o alternativă naturală la insecticidele chimice sintetice. Mai mult, H3BO3 poate avea un efect pe termen lung asupra dăunătorilor. Acesta poate afecta reproducerea și dezvoltarea insectelor, reducând astfel populațiile acestora în timp. 

 

Patru motive pentru care să folosești LADYBUG WSP, Insectosupresor natural curativ:

1. Control eficient al dăunătorilor -> Produsele insectosupresoare sunt concepute pentru a combate și controla eficient dăunătorii care pot afecta culturile de legume, pomi fructiferi și viță de vie. Acestea pot fi utilizate pentru a ține sub control o gamă largă de dăunători precum afidele, gândacii, molii, ploșnițele, acarienii și altele. Prin aplicarea corespunzătoare a acestor produse, se poate reduce populația dăunătorilor și se pot preveni daunele cauzate culturilor.

2. Prevenirea răspândirii bolilor -> Unii dăunători pot fi vectori pentru diverse boli ale plantelor, care pot afecta negativ recolta. Prin controlul și reducerea populației dăunătorilor, se poate diminua și riscul de răspândire a bolilor. Aceasta contribuie la menținerea sănătății plantelor și la obținerea unor recolte de calitate superioară.

3. Minimizarea utilizării pesticidelor chimice -> Produsele insectosupresoare pot reprezenta o alternativă naturala și sustenabilă față de pesticidele chimice. Ele pot oferi o opțiune mai sigură și mai prietenoasă cu mediul înconjurător pentru controlul dăunătorilor. Prin utilizarea acestor produse, se poate reduce dependența de pesticidele chimice și se poate minimiza impactul negativ asupra mediului, biodiversității și sănătății umane.

4. Protejarea investiției și reducerea pierderilor -> Agricultura este o activitate cu investiții semnificative, iar atacul dăunătorilor și al bolilor poate duce la pierderi financiare considerabile. Aplicarea la timp a tratamentelor insecticide protejează investiția făcută în culturi, reducând riscul de pierdere a recoltelor și asigurând obținerea unui profit satisfăcător.

 

Continut declarat:

Acid boric (H3BO3) 20% 

(Mg3Si4O10(OH)2) 80% 

Doze recomandate:

Legume, pomi fructiferi, viță de vie: 300 g în 20 litri de apă / 100 metri pătrați 

Aplicați de câte ori este nevoie, în caz de atac.