HYDRA WSP, Insectosupresor cereale și oleaginoase, doza pentru 1 hectar, 500g
 • Chromosome Dynamics

  HYDRA WSP, Insectosupresor cereale și oleaginoase, doza pentru 1 hectar, 500g

  CHRD-119

  Livrare in toata tara prin curier rapid

  Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  Garantie asigurata de vanzator

  14 zile drept de retur

 • 60.00 lei TVA inclus
  +
  1000 in stoc

Descriere

HYDRA WSP este un insectosupresor, imunostimulator și bioprotector pentru culturile de cereale și oleaginoase formulat pe bază de microorganisme benefice plantelor și solului. Acesta are în compoziția sa spori de Bacillus spp. în cantități foarte ridicate (1,5 x 10^9 ufc/g).

Sporii acestor microorganisme produc antibiotice naturale și biotoxine cu o acțiune insecticidă extrem de puternică împotriva dăunătorilor din ordinele diptera, lepidoptera și nimptera (afide, musculițe, molii, fluturi, omizi, viermi, păianjeni, nematozi), dar acționează și împotriva bolilor culturilor vegetale: mană, fusarioză, septorioză, rugină, pătarea brună, pătarea cafenie, mucegaiurile, rapănul, focul bacterian, etc.  

AVANTAJE ÎN FOLOSIREA HYDRA WSP, INSECTOSUPRESOR CEREALE ȘI OLEAGINOASE

 • CONTROL EFICIENT

Biofungicidele conțin organisme vii sau componente derivate din organisme vii, cum ar fi bacterii, fungi sau extracte de plante, care au capacități de inhibare a dezvoltării și răspândirii patogenilor. Acestea pot concura cu patogenii pentru resurse, produce substanțe antimicrobiene sau stimula răspunsul imun al plantelor, reducând astfel incidența și severitatea bolilor.

 • ALTERNATIVĂ SUSTENABILĂ LA PESTICIDELE CHIMICE

Utilizarea microorganismelor în locul pesticidelor chimice reduce impactul negativ asupra mediului și contribuie la o agricultură mai sustenabilă. Microorganismele sunt biodegradabile și prezintă un risc redus de poluare a solului, apelor sau altor organisme nedorite.

 • REDUCEREA REZISTENȚEI PATOGENILOR

Folosirea excesivă și repetată a pesticidelor chimice a dus la apariția rezistenței patogenilor la aceste substanțe. Utilizarea biofungicidelor poate contribui la minimizarea dezvoltării rezistenței, deoarece acestea utilizează mecanisme de acțiune diferite față de pesticidele chimice. Prin rotația sau amestecarea cu biofungicidele, se poate îmbunătăți eficacitatea controlului bolilor și se pot evita problemele asociate cu rezistența patogenilor.

 • SIGURANȚĂ PENTRU LUCRĂTORI ȘI CONSUMATORI

Biofungicidele sunt în general considerate mai sigure pentru lucrători și consumatori deoarece au un nivel scăzut de toxicitate și nu lasă reziduuri periculoase în produsele agricole. Aceasta contribuie la protecția sănătății umane și la furnizarea de produse agricole sigure și sănătoase pe piață. Continut declarat:

Bacillus spp. 1 x 10^6 ufc 

Humat de potasiu 10% Modalitati de aplicare:

Cereale, oleaginoase: 500 g în 200-400 litri de apă / ha