AMARILLO – FERTILIZANT EU DE TIP PFC 1, CMC 1 CF. REG. (CE) 1009/2019 Foliar pentru porumb, sorg, 200g
 • Chromosome Dynamics

  AMARILLO – FERTILIZANT EU DE TIP PFC 1, CMC 1 CF. REG. (CE) 1009/2019 Foliar pentru porumb, sorg, 200g

  CHRD-52

  Livrare in toata tara prin curier rapid

  Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  Garantie asigurata de vanzator

  14 zile drept de retur

 • 22.50 lei TVA inclus
  +
  1000 in stoc

Descriere

Amarillo reprezintă o inovație în domeniul îngrijirii culturilor de porumb și sorg, fiind un produs special conceput pentru a maximiza randamentul și calitatea recoltei. Cu o formulă avansată și ingrediente de înaltă calitate, Amarillo asigură o nutriție completă și echilibrată, contribuind la creșterea sănătoasă și viguroasă a plantelor.

Compoziție
• Acizi humici și fulvici (5%): esențiali pentru sănătatea solului și a plantelor, acești acizi îmbunătățesc structura solului, stimulează absorbția nutrienților și sprijină dezvoltarea radiculară și a sistemului imunitar al plantelor.
• Ascophyllum nodosum (2%): extractul din această algă marină bogată în substanțe bioactive, vitamine și minerale, contribuie la creșterea viguroasă a plantelor, îmbunătățește rezistența la stresul de mediu și ajută la obținerea unor recolte bogate și de calitate.
• Bor (1,75%): borul este esențial pentru dezvoltarea corespunzătoare a țesuturilor și a florilor, având un rol crucial în procesele de polenizare și formarea fructelor și semințelor.
• Sulfat de magneziu (10%): magneziul este esențial pentru sinteza clorofilei și procesul de fotosinteză, asigurând o creștere sănătoasă a plantelor și o producție optimă de frunze verzi.

Modalitate de aplicare
Amarillo este ușor de utilizat, fiind disponibil sub formă de plicuri dozate cu precizie. Se recomandă aplicarea unui plic de 200 grame pentru fiecare 3000 mp de cultură, dizolvat în 60-120 litri de apă, folosind echipamente de pulverizare standard. Pentru a maximiza beneficiile, se recomandă aplicarea unui tratament la 2-4 frunze și un alt tratament la 4-6 frunze ale culturilor.

Termen de valabilitate și condiții de păstrare
Amarillo are o durată de valabilitate de 60 de luni de la data fabricației. Pentru a asigura integritatea și eficacitatea produsului, acesta trebuie păstrat în condiții adecvate, la temperaturi cuprinse între 5 și 35 de grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț.

Particularități
Un aspect distinctiv al Amarillo este recomandarea de a efectua două tratamente distincte în funcție de stadiul de dezvoltare al plantelor, asigurând astfel o nutriție adecvată și sprijin pentru creșterea optimă a culturilor de porumb și sorg. Amarillo este partenerul de încredere pentru agricultorii care doresc să obțină recolte bogate și de calitate superioară.

Suficient pentru 3000 mp